dilluns, 20 de juliol del 2009

Premi Ictineu

Avui us portem una notícia que no és estrictament catarsiàtica, però que us pot interessar. Les Ter-Cat han creat el Premi Ictineu. A que espereu per participar-hi?

3 comentaris:

  1. Felicitats per la iniciativa, sempre està bé repescar i treure a la llum el millor que s'ha anat fent per aquí.

    Veient la llista de nominats veigs uns quants peròs. Opinió personal, és clar.
    El primer, anecdòtic però significatiu, a l'apartat de millor obra veig dos llibres els autors dels quals s'han desmarcat clarament de la ciència-ficció declarant que les seves novel·les no es podien emmarcar dins del gènere... Bé, doncs jo els votaré. Ale.

    Veig també poca diversitat. Molt autor consagrat (amb moltes excepcions, és clar).

    Em sorprèn l'absència de fantàstics relats, com els que apareixien al Miasma nº4. ¿S'han deixat fora les revistes? ¿Per què?

    Veig un sol autor amb relats autopublicats a la llista. Dubto que sigui l'únic que s'hagi decidit a fer-ho, vistes les magres possibilitats de publicar gènere en aquest país.

    E.

    ResponElimina
  2. Hola Eugeni,

    Segons la meva opinió... que un autor no consideri que escriu CF/ Fantasia no significa que els seus lectors opinin el mateix oi? :-) Suposo que et refereixes a l'albert Sánchez Piñol... i l'altre? Curiositat...

    Sobre el tema Miasma... tens tota la taó... impedonablement ens pensàvem que eren relats del 2007! Ara mateix ho corregim i els afegim.

    La llista és oberta a ampliar-se doncs segur que ens hem deixat autors i obres que no coneixiem. Si en saps algun, només cal que ens ho diguis,

    Merci,

    Eloi.

    ResponElimina
  3. Bufa, en Piñol! Doncs així ja en són tres... ;)

    ResponElimina