dimarts, 9 de desembre del 2008

Catarsi, El fanzine de les Ter-Cat

Catarsi és el nom que els membres de les Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de ciència-ficció, fantasia i terror) hem escollit per anomenar el nou fanzine que volem publicar periòdicament.

El fanzine preten omplir el buit que han deixat altres publicacions dins el panorama literari de gènere fantàstic en català. Catarsi serà doncs una publicació que inclourà entrevistes, notícies i sobretor relats.

A partir d'aquest moment queda oberta la recepció d'originals per ser inclosos al fanzine Catarsi. Han de ser relats d'unes 6.000 paraules com a màxim i que estiguin inscrits dins qualsevol gènere fantàstic (ciència-ficció, fantasia o terror). També s'acceptaran altres formats, com el còmic, el teatre etc...

La nostra voluntat és treure el primer número el proper Sant Jordi de manera que demanem a tot aquell escriptor veterà o novell que vulgui ser publicat i que cregui en la necessitat de promocionar aquests gèneres, tan oblidats dins la literatura catalana, que ens enviï els originals a la següent adreça:

catarsifanzine@gmail.com

Així mateix, tot aquell que desitgi rebre informació sobre actualitzacions i novetats tant en el bloc com en la publicació de números pot deixar el seu e-mail a l'esmentada adreça electrònica.

2 comentaris:

  1. Felicitats per aquesta iniciativa catàrtica, Eloi i altres TermCateros!
    JdM

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!
    Però... saps quina és la millor manera de felicitar-nos? Envia'ns relats! ;-)

    ResponElimina