dimecres, 14 de desembre de 2011

Primer concurs Catarsi-ARC: Il·lustracions


La revista Catarsi i l'Associació de Relataires en Català convoca un concurs obert per escollir les millors il•lustracions, muntatges i fotografies per a sis temes plantejats en el concurs literari dut a terme aquest any, i que es publicaran en un número especial de la revista Catarsi, que apareixerà pel Sant Jordi de 2012. 

Podran participar obres inèdites pensades per la seva impressió en blanc i negre, mida DIN A5 (14’8cm x 21’0cm ). Cada autor podrà presentar un sol treball en una de les temàtiques següents: 

Metamorfosi. 
Catàstrofe natural.
Fabulari.
Escalfament global. 
Genocidi.
Déus. 

Els treballs seleccionats hauran d'introduir els relats dels concurs literari, per tant, la il•lustració haurà d'incloure el títol de la temàtica a que es presenta. 

Envieu els vostres treballs a arc.catarsi@gmail.com amb l’assumpte “Concurs ARC-Catarsi il•lustracions” annexant una imatge, il•lustració, dibuix... pensada per aquesta publicació. 

El concurs finalitzarà el 14 de gener del 2012. Posteriorment es durà a terme una primera votació popular dels millors treballs presentats, i una tria final per part dels membres de l’ARC-Catarsi a partir dels finalistes escollits en la votació popular. Els guanyadors d'aquest concurs es donaran a conèixer en la presentació del número especial de la revista.

Gràcies,
ARC-Catarsi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada